Track and trace solutions

track and trace solutions van SyncTrace© Tracking & Tracing maar met net iets meer

track & trace by i want service
SyncTrace© is HET Track&Trace platform bij uitstek om al uw buitendienst assets efficient aan te sturen en op te volgen.

Naast het visualiseren van de huidige positie en trajecten uit het verleden, geeft SyncTrace u ook nog tal van andere mogelijkheden, om er maar enkele te noemen:

Alarmen / Geobewaking/ Ritbewaking/badgebeheer/Mijn SynComICT.
Aansturen van een start/gas onderbreker, beheren van alarmen.
Opvolgen van de voertuigspanning : Health check, satelietontvangst.
Uitgebreide basisrapporten : gebeurtenissen, gebruik (start-stop), snelheidsovertredingen, Poi (aanwezigheid binnen een bepaald gebied) zoniet op maat door onze Business Inteligence afdeling.
Alle data is ter uwe beschikking en indien gewenst door U te verwerken.
Mogelijkheden om draai-uren en kilometeropvolging te registreren en daaruit volgend het inplannen van onderhoud. Voorkomt miscommunicatie en facturatie tekorten aan uw klanten.
De visualisatie software SyncTrace© (OBO Open Back Office) is volledig web based en elke gebruiker kan over een eigen inlog pagina zelfs beperkte views beschikken. Dit is mogelijk in een hosted omgeving (SAAS) of op uw eigen servers. Ook deze productlijn is van eigen huis en in eigen beheer, exploitatie. Hardware in de voertuigen zijn varierend van 274, 374, 526, 720 € afhankelijk van uw behoeften en gemengd toepasbaar over een vloot.

SynCom-ICT’s overtuiging om toepassingen aan te bieden met tal van diensten is voor ons de vernieuwde vorm van open software oplossingen.
SyncTrace zal mede beschikbaar worden in de open source gemeenschap, dit maakt dat men gelijk welke tracer die open en programmeerbaar is op het platform toegevoegd kan worden een basisvereiste voor ons.
Dit open karakter maakt het mogelijk om diverse prijs/functionaliteit gebonden tracers te integreren en te visualiseren op hetzelfde platform door SynComICT of in uw eigen beheer.

Geen gebondenheid maar een partnership waar tal van toegevoegde waarde aanwezig is.

Contacteer i want service voor een vrijblijvende demo | uw informatica & webpartner .
Adres: Hundelgemsesteenweg 28 bus 101, B-9820 Merelbeke (GPS: Cameliastraat Gent)
Website: www.iwantservice.eu
Mail: philippe@iwantservice.eu
Gsm: +32 486 800 408
Ondernemingsnr.: 0818.296.453

Of vul onderstaande contactpagina in, klik op verzenden en wij contacteren jou!

Versturen